Jdi na obsah Jdi na menu

Sobota 22.10.2011 Chotěboř a V.Meziříčí

MAHIT_~1.JPG

Kategorie: starší přípravka „A“ krajský přebor
Zápas: 1. FC Chotěboř - Slovan Havlíčkův Brod 8:3 (5:2)
Branky: Coufal 3x.

 
2. FC Chotěboř - Slovan Havlíčkův Brod 1:11 (0:9)
Branky: Forman 6x, Balliš 2x, Bouchner 2x, Morávek.

 
1. 1. FC Velké Meziříčí - FC Slovan Havlíčkův Brod 10:9 (6:3)
Branky: Coufal 5x, Pavlík 2x, Šrámek, Šereda.

 
2 . 2. FC Velké Meziříčí - FC Slovan Havlíčkův Brod 2:4 (2:0)
Branky: Forman 2x, Balliš 2x
 
 
1. Domácí vstoupili do zápasu mnohem lépe než „ospalí“ chlapci z Losů. Lépe se pohybovali, bojovali a především dokázali svou převahu gólově vyjádřit. Naši borci jim cestu za vítězstvím doslova vydláždili svým přístupem... NEBOJOVALI, PROHRÁVALI OSOBNÍ SOUBOJE, NEDAŘILA SE ROZEHRÁVKA!!! Za dnešní výkon jsme si ani lepší výsledek nezasloužili!!!

 
2.V jednoznačném utkání kluci udávali tempo hry od začátku až do konce a se slabým soupeřem dosáhli dvouciferné výhry, která ovšem mohla být při lepší střelecké produktivitě ještě výraznější.

 
1.1Před druhým duelem jsme si řekli, že zapomeneme na nepodařené utkání s FC Chotěboř a poučíme se z chyb, které jsme dělali v tomto zápase, leč na hřišti to nebylo mnoho znát... Soupeř byl důraznější a „hladovější“. Vyhrával osobní souboje a tlačil se do zakončení. Na druhou stranu je nutno podotknout, že svou špatnou rozehrávkou či „liknavostí“ jsme soupeři polovinu jeho branek opět darovali jako na zlatém podnose...Možná je dobře, že to bylo poslední utkání podzimní části. Přes zimu budeme mít dostatek času a prostoru na to, abychom kvalitně potrénovali a posunuli se opět o kousek dál...

 
2.2 Ve velmi, oboustranně kvalitním utkání, rozhodlo o naší výhře enormní nasazení všech borců, kteří do zápasu zasáhli. Od první minuty bylo utkání hrané ve velmi vysokém tempu, kde jedna akce střídala druhou. Velmi kvalitně nám v tomto zápase zachytal brankář, který několikrát mužstvo podržel. A když k tomu hráči v poli přidali fotbalovost a nasazení tak z toho vzniklo velmi cenné vítězství. Jednoznačně nejlepší utkání podzimu za které všichni zaslouží pochvalu, včetně rodičů kteří kluky velmi kvalitně celé utkání podporpovali.

 

 

 
Trenéři: Tůma, Mazánek.
Sestava: 1. Kocman - Morkus, Šrámek – Pavlík - Coufal, Bartók.
(Gruber, Šereda.)
2. Mazánek – Balliš, Bouchner, – Forman – Šoposki, Morávek
(Pevný,)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář