Jdi na obsah Jdi na menu

SO 24.9.2011 mistrák doma - Humpolec a Bedřichov

MAHIT_~1.JPG

Kategorie: starší přípravka „A“ krajský přebor
 
Zápas: 1. FC Slovan Havlíčkův Brod – FK Humpolec 6:3 ( 4:1 )
Branky: Coufal 5x, Pavlík
 
2. FC Slovan Havlíčkův Brod – FK Humpolec 7:4 (4:4)
Branky: Kocman 3x, Forman 3x, Morávek
 
1. 1. FC Slovan Havlíčkův Brod – FC Bedřichov 16:0 (10:0)
Branky: Coufal 3x, Pavlík 3x, Morkus 3x, Prokop 3x, Šrámek 2x, Bartók, Tůma.
2 . 2. FC Slovan Havlíčkův Brod – FC Bedřichov 9:1 (5:0)
Branky: Forman 5x, Morávek, Šoposki, Pecen, Mazánek.
KOMENTÁŘ:
 
1. Dnešní zápas byl ve znamení fotbalového umu našeho soupeře, naší neskutečné bojovnosti, skvělých individuálních výkonů na samé hranici našich možností. Odměnou chlapcům z Losů bylo po zásluze sladké vítězství. Za dnešní výkon musím smeknout před všemi hráči! Ale zvláštní individuální pochvalu zaslouží gólman Lukáš Prokop, který se nenechal rozhodit nemístnými poznámkami rodičů soupeř a podal nejlepší výkon, který jsem od něj viděl.
2. K zápasu kluci přistoupili opravdu zodpovědně což bylo vidět i při předzápasovém rozcvičení, které jsme tentokrát udělali ve vyšším tempu což se myslím vyplatilo. Chytli jsme tak začátek zápasu a po několika minutách jsme se ujali vedení které narostlo do výše 4:1. Poté jsme si ovšem opět neodpustili relax, ve kterém se soupeři podařilo vyrovnat. Ovšem poté jsme opět zařadili na vyšší obrátky a soupeře jsme zejména fyzicky přehráli. Jinak musím uznat že po fotbalové stránce byl na tom soupeř o něco lépe.
 
1.1Následující utkání jsme si spíše dobře zatrénovali. Soupeř nás prakticky neohrozil a ani neprověřil.Alespoň si chlapci vyzkoušeli různé kombinace a velmi pohodlně dokráčeli pro vítězství.
2.2 Jednalo se opravdu o tréninkový zápas se slabším soupeřem. Nicméně i tak kluci k zápasu přistoupili zodpovědně a zejména mě potěšili svou fotbalovostí. Zkoušeli kličky šli do kombinace, hráli s gólmanem a pokoušeli se o častou střelbu. Ale zároveň nám odhalil nedostatky, na kterých je třeba zapracovat.
.
Sestava: 1. Prokop - Morkus, Šrámek – Pavlík - Coufal,Bartók. ( Tůma, Šereda, Gruber.)
 
2. Mazánek – Morávek, Bouchner – Forman – Kocman, Pecen. (Šoposki, Pevný.)
 
 
Trenéři:Teplý, Tůma, Mazánek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář