Jdi na obsah Jdi na menu

HT Holice 21.1.2012

20. 1. 2012

 

foto-ht-holice-21.1.2012-i.jpg

HT 21.1.2012 – HOLICE
Další fotbalovou prověrkou se pro nás stal halový turnaj v Holicích, kde jsme byli nalosováni do skupiny „B“ spolu s těmito soupeři:
FK Pardubice / Olympia Hradec Králové / Rychnov nad Kněžnou / Česká Třebová

 
Skupina“B“
FCS - Olympia H.K. 2:0 (Coufal 2x)
FCS - Česká Třebová 0:0
FCS - Rychnov n/K 6:0 (Šrámek, Morkus, Pavlík 2x, Coufal 2x)
FCS - FK Pardubice 1:1 (Coufal)
Čtvrtfinále: FCS - FK Přelouč 7:1 ( Morkus, Pavlík 2x, Coufal 4x)
Semifinále: FCS - Pardubice 1899 2:1 (Coufal, Pavlík)
Finále: FCS - FK Pardubice 4:2 ( Kocman, Pavlík, Coufal 2x)

 
HOŠI DĚKUJEM...
Takto se sluší začít dnešní komentář. Až s nevídanou lehkostí, chytrostí a týmovým pojetím prošli kluci nástrahami tohoto turnaje a po zásluze vystoupali až na vrchol... Klíčem k úspěchu byla týmová hra doplněna individuálními výkony, které při některých útočných, obraných a tentokrát i brankářských akcích brali dech nejen mě, ale i publiku.
Ale popořádku. Nejprve jsme museli projít nástrahami základní skupiny, kde jsme nejdříve celkem jednoznačně přejeli Olympii Hradec Králové, abychom posléze pouze remizovali ve vyrovnaném utkání s Českou Třebovou. Ve třetím utkání „se už stroj FCS“ rozjel naplno a deklasoval Rychnov n/K. 6:0. Poté přišlo nejtěžší utkání ve skupině, které jsme pro přímý postup do semifinále potřebovali vyhrát. Což se nám i po celé utkání dařilo, když po gólu Kuby Coufala a několika bravurních zákrocích Kuby Mazánka nastala poslední minuta utkání, ve které jsme bohužel inkasovali vyrovnávací branku. Což nás odsunulo na druhou příčku právě za Pardubice. Tímto jsme si postup do semifinále museli proklestit přes FK Přelouč, která ve druhé skupině skončila na třetím místě. V tomto utkání všichni kluci ukázali svůj charakter, že ani gól v poslední minutě je nemůže položit. A soupeře rozstříleli výsledkem 7:1, kdy již po 1 minutě a 30 vteřinách 3:0, ale ani to nám nestačilo…
V semifinále jsme narazili na druhý pardubický tým FK 1899, který byl asi nejnepříjemnějším soupeřem na turnaji, který prověřil zejména naší obranu a gólmana. Ti ale nakonec obstáli a za přispění ofenzivy jsme v tomto utkání zvítězili a zaslouženě postoupili do finále.
Zde na nás čekal dobře známí soupeř ze skupiny FK Pardubice. Nástup do utkání se nám bohužel nepovedl, když po nervózním začátku jsme již po půl minutě inkasovali. Nicméně kluky to do kolen nepoložilo a ještě do poloviny utkání třemi góly obrátili stav utkání na 3:1. V závěru utkání se podařilo ještě každému z týmů jednou skórovat což znamenalo, že po závěrečném hvizdu mohla mezi kluky i trenéry vypuknout nefalšovaná radost z dosaženého výsledku. Celkový dojem na turnaji ještě vyšperkoval Kuba Coufal, který se stal s 12 brankami nejlepším střelcem turnaje!!!
Pochvalu za turnaj zaslouží všichni zúčastnění, ale je třeba vyzdvihnout výkony Honzy Pavlíka a Kuby Mazánka, kteří podali opravdu excelentní výkony ve všech odehraných zápasech...

 
SESTAVA: Mazánek – Morkus, Šrámek, Pavlík, Coufal. (Bartók, Kocman, Balliš)
.
Trenéři Tůma, Mazánek, Teplý

 

 

foto-ht-holice-21.1.2012-i.jpg

foto-ht-holice-21.1.2012.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky HT Holice 21012012

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář