Jdi na obsah Jdi na menu

16.10.2011 Vrchovina a Bedřichov

Kategorie: starší přípravka „A“ krajský přebor

Zápas: 1. FSK Vrchovina - Slovan Havlíčkův Brod 4:9 (1:6)
Branky: Coufal 7x, Pavlík, Šereda.

 
2. FSK Vrchovina - Slovan Havlíčkův Brod 4:6 (1:4)
Branky: Forman 3x, Morávek 2x, Bouchner.

 
1. 1. TJ Sokol Bedřichov - FC Slovan Havlíčkův Brod 3:12 (2:1)
Branky: Coufal 5x, Pavlík 3x, Morkus 2x, Gruber, Bartók.

 
2 . 2. TJ Sokol Bedřichov - FC Slovan Havlíčkův Brod 6:9 (3:4)
Branky: Morávek 4x, Forman 4x, Kocman.
 
 
 
1. První duel jsme od samého počátku měli ve své režii. Již v první minutě jsme se ujali vedení dobře hrajícím Coufalem. To nás uklidnilo, dobře jsme kombinovali, nabízeli se a přidávali další branky. Spolupráce se svým „fotbalovým dvojčetem“ Honzou Pavlíkem využil dokonale již zmiňovaný Coufal. Ten si dnes otevřel střelnici a zatížil konto soupeře hned sedmi brankami. I díky jeho střelecké potenci jsme zaslouženě vyhráli.

 
2.Do zápasu jsme vstoupili ospale, když až tak po deseti minutách jsme se začali prosazovat svou hrou. Začali jsme pěkně kombinovat a dostávali se do mnoha střeleckých příležitostí, z kterých jsme ovšem vytěžili pouze minimum branek. Po přestávce jsme na toto vystoupení navázali, když velký zápas hrál Tomáš Morávek, který byl opravdu při všem důležitém. Zdárně mu až do zranění sekundoval i náš brankář, který konečně začal využívat svých fyzických předpokladů a výrazně se zlepšil i v rozehrávce od brány. Výsledek 6:4 byl pro soupeře velmi mírný, jelikož pokud bychom proměnili jen polovinu příležitostí tak bychom museli dosáhnout dvouciferného skóre.

 
1.1Utkání s domácími hráči, respektive první poločas jako by se odehrával bez naší účasti. Než jsme se stačili na hřišti rozkoukat, tak jsme prohrávali. K odraženému míči se dostal domácí útočník a propálil vše co mu stálo v cestě.My jsme sice po chvíli vyrovnali Coufalem, přesto se ale ještě jednou do přestávky trefil soupeř a odcházel do kabin spokojenější. O poločase jsme si řekli co je třeba zlepšit a druhou půli už jasně dominovali.Po pěkných kombinačních akcích jsme ve druhém poločase vstřelili jedenáct branek a pohodlně dokráčeli k vítězství.

 
2.2 Zde ovlivnilo situaci nenastoupení našeho stabilního brankáře, kterého musel v bráně nahradit Honza Kocman, který si v ní vedl velmi dobře. I ve druhém zápase jsme navázali na kombinační hru s přihrávkami, ve které hrál velmi dobře Tony Šoposki z pozice pravého obránce. I nadále jsme si vytvářeli mnoho brankových příležitostí, ale bohužel nám nebylo souzeno se z nich prosazovat, kde zejména Vít Pecen a Jarda „Bouchačka“ Bouchner, měli několik gólu na svých kopačkách. Opět zde musím říct že konečný výsledek vůbec neodpovídá tomu co se na hřišti odehrávalo. Za vše snad mluví 6x!!!!!!! nastřelená konstrukce brány soupeře.
Trenéři: Tůma. Teplý Mazánek.
Sestava: 1. Prokop - Morkus, Šrámek – Pavlík - Coufal, Tůma.
(Gruber, Bartók, Šereda.)
2. Mazánek – Bouchner,Morávek – Šoposki – Kocman, Forman
(Pevný, Pecen,)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář