Jdi na obsah Jdi na menu

4 . kolo 11.a 12.9.2010

10. 9. 2010

ObrazekSvětlá n. S. B -  Havl. Brod C    5 : 3 (1 : 1)

Branky: Pavlík 2, Morávek

Sestava: Rasochová, Morkus, Forman, Pavlík, Pevný, Balliš, Bouchner, Morávek, Šoposki
Začali jsme dobře a bojovně. Je třeba pochválit všechny hráče, kteří se rvali o každý míč a soupeři nedali mnoho času na nějakou rozehrávku. Toto se brzo zúročilo v první branku(Pavlík), která nás bohužel trochu ukolébala. Soupeř co kopl to mu tam spadlo. Naopak naši borci "pálili" výborně ze všech pozic, bohužel většinou golmanovi přímo do náruče, což se, bohužel pro nás, nepočítá. Za pochvalu stojí pěkný centr Honzy Pavlíka a přesná - branková  střela Toma Morávka přímo z voleje. Možná i bolavá ruka naší golmanky se podepsala na konečném výsledku.
 
Obrazek

FK Česká Bělá   -   FC Slovan Havlíčkův Brod     3:7 (2:4)      

            Branky: Teplý 5x,  Coufal 2x

                              
KOMENTÁŘ:
 

   Ani ve svém dalším utkání nepoznalo naše „béčko“ hořkost porážky a zcela po zásluze odvezlo z Bělé všechny body.Nebylo to však úplně jednoduché vítězství.Domácí měli ve svých řadách tak „urostlé chasníky“, že i náš nejvyšší hráč Lukáš Prokop by se vedle nich musel cítit jako „David vedle Goliáše“!!!Jenže tělesný vzrůst ještě z nikoho fotbalistu neudělal… To si naši hráči uvědomili, začali hrát více do těla, lépe se pohybovali a kombinovali.Narodila se celá řada krásných akcí, které lahodili očím přihlížejících diváků.

Nejvíce zlobilo „technické“ trio Coufal, Teplý, Pavlík, zezadu jištěné brankářkou Eliškou Rasochovou a dvojicí beků Šrámek, Tůma.Hru tentokrát velmi kvalitně oživilo duo Pevný ,Šoposki – což v ostatních utkáních ne vždy platilo.

 

   „Mí-ti dnes s sebou klobouk, tak smeknu… dle mého soudu jsme dnes viděli od našich borců patrně nejpovedenější utkání vůbec… VŠEM VELKÝ DÍK!!! DOUFÁM,ŽE NÁS DNEŠNÍ POVEDENÝ ZÁPAS POSUNE OPĚT O NĚCO DÁL A BUDE MOTOREM DO DALŠÍ PRÁCE!!!BUDEME-LI SE I V BUDOUCNU NA HŘIŠTI PREZENTOVAT TAKOVÝMI VÝKONY, NEMÁME SE ČEHO BÁT!!!“     

                .
      

Sestava: Rasochová – Šrámek, Tůma – Teplý – Pavlík, Coufal.

                                   (Pevný,  Šoposki)

 

 

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště
 
G1A0401 Lípa Ždírec n. D. 12.09. 09:30 NE  
 
 
G1A0403 Světlá n. S. B Havl. Brod C 11.09. 10:00 SO  
 
G1A0404 Česká Bělá Havl. Brod B 12.09. 09:30 NE  
 
G1A0405 Světlá n. S. A Lučice 11.09. 10:00 SO  
 
G1A0406 Ledeč n. S. Tis 12.09. 09:30 NE
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář